Calvin Klein Euphoria

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +7 (from 27 votes)
3 comentarii »
Share

Calvin_Klein_-_EuphoriaUn parfum care trezeste simturile!

Ador Calvin Klein Euphoria! Miroase exact asa cum ar trebui sa fie o femeie: sexy si senzuala. O esenta misterioasa, ce emana feminitate si in acelasi timp seduce. De cate ori il port primesc complimente, de aceea a devenit parfumul meu “semnatura”, mai ales ca persista pe piele intreaga zi.

Creat pentru femeia increzatoare in farmecul personal, acest parfum oriental este pretios datorita florii de lotus si a orhideei negre din compozitie si provocator, avand ca note de baza: ambra lichida, violeta neagra, mosc si lemn de mahon. Pretul unei sticlute cu apa de parfum (50 ml), al carei design atractiv te va cuceri cu siguranta este de aproximativ 174 RON.

De curand mi-am achizitionat gift-setul Calvin Klein Euphoria Women care contine o apa de parfum (30 ml) si o lotiune de corp (100 ml) – care este nemaipomenita, foarte soft, ce lasa o piele fina ca de matase si a carei aroma, in contact cu pielea parca “prinde viata” si se intensifica treptat datorita caldurii corpului. Parfumul light al lotiunii te va invalui pe toata durata zilei ca o aura. Popularitatea de care se bucura parfumul este confirmata si de existenta variantei pentru barbati a parfumului. Absolut toate produsele se pot achizitiona online de aici la preturi extrem de avantajoase.

Mulţumiri, Boaru Gabriela

3 comentarii

 1. Katrina - 28 11 2009, 20:59

  Eu am Euphoria Blossom si miroase fenomenal.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Răspunde la acest comentariu
 2. Fete Faine - 10 01 2010, 20:23

  Da, da, da! :) Imi place mult si momentan pe asta il folosesc de zi. Si Nina imi place. Se pare ca avem 2 in comun. Incearca si Infiniment de la Chopard. S-ar putea sa ti placa ;)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Răspunde la acest comentariu

Mentiuni pe Twitter

Nu exista mentiuni pentru acest post.

Răspunde